Már semmit sem látok az ablakból, de nemcsak a tízezerméteres repülési magasság miatt, hanem mert tök sötét van. Elvileg éjfélre Budapesten leszek. (Nincs közvetlen Edinburgh-Budapest járat. Ennél kevésbé meglepő, hogy nincs közvetlen Budapest-La Paz járat sem.) Holnap korareggel indulunk Bolíviába. Az út 41 óra. Madridban vagy fél nap várakozás, aztán irány Brazília, és onnan La Paz.

Az eddigi legrázósabb útnak ígérkezik, teljes a felfordulás, alig egy hét múlva lesznek a választások, beköszöntött az esős évszak, az utak egy része járhatatlan, ráadásul Eszter még mindig nem gyógyult meg, arról nem beszélve, hogy teljesen elfelejtettük a Malára-gyógyszert, tehát még receptünk sincs.

Keep in touch!

Andris

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '217136951693260', autoLogAppEvents : true, xfbml : true, version : 'v10.0' }); };
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://onthespot.blog.hu/api/trackback/id/tr871561220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása