On the Spot 2010.06.07. 13:22

Dél-Afrika

Kedves blogolvasóink vagy blogunkat olvasók vagy blogunk olvasói vagy hogy is mondjuk?! 

Kaptunk pár levelet, hogy miért nincs még mindig új blogbejegyzés, pedig már majd' egy hete Dél-Afrikában vagyunk?! 

Jogos. Nem azért, mert lusta disznók vagyunk, vagy mert nem akarunk írni nektek, vagy mert azt reméljük, hogy mindenki az afganisztáni adással van elfoglalva (ha tetszett, vagy ha nem, vagy ha gondoltok róla bármit, légyszi: onthespot@chellocentraleurope.com), hanem mert olyan helyeken és olyan emberekkel forgatunk, ahonnan és akikről most nem írhatunk, a saját, az ő és/vagy a forgatott anyag biztonsága érdekében. 

Mihelyst elhagyjuk Dél-Afrikát, és közeledik az adás (no meg a vb-döntő, mert hogy két nappal a döntő előtt már láthatjátok majd a dél-afrikai On The Spot-ot a Sport1-en és a Spektrumon is), jelentkezünk a blogon a legfrissebb, és eddig talán legérdekesebb élményekkel. 

Szóval hamarosan... köszönjük a türelmet! 

Eszter, Andris 

U.i.: Addig is, a Facebookon infók a műsorról, ismétlésekről, interjúkról stb., a Twitteren meg minden, ami az On The Spot-ból kimarad, de velünk történik Dél-Afrikában.

 

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '217136951693260', autoLogAppEvents : true, xfbml : true, version : 'v10.0' }); };
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://onthespot.blog.hu/api/trackback/id/tr412062806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lemba1 2010.07.05. 17:31:00

Jo napot!
Sok sikert es leginkabb sok szerencset kivanok a ket kalandos, magyar fiatalmak. Mind a ket orszagot viszonylag jol ismerem, ugyan Ethiopiaban csak 11 honapot,viszont Del-Afrikaban sok-sok evet toltottem el eddig.
Szerencse, orangyalok es a VB egyengette a ket fiatal sorsat ebben az orszagban.
A hivatalos statisztika szerint ebben az orszagban evente 20000 not /6 honapos csecsemotol kezdve a 84 eves idos noig/ eroszakolnak meg. Ha valakit erdekel az eroszak modja kepekkel tudom illustralni. Az en csaladomban eddig mindenkit /kivetel a 3 eves unokam, kulfoldon el/ megtamadtak, kessel, pisztollyal, geppisztollyal. A vom elvesztette 15 evesen az egyik laba nagyujjat. Gyerekek ezrei tunnek el es testreszeiket "muti"-kent agyjak el. Az illegalis alien-k millioi leptek el az orszagot, gyerek kereskedelem /15000 Rand/fo/, gyerek prostitucio,kabitoszer kereskedelem, hetenkenti fegyveres bank rablasok,stb rendszeres. Egy idoben a 200 Rand bankjegyet senki nem fogadta el, mert annyi hamis volt forgalomban. A jelenlegi kormany valoszinuleg az egyik legkoruptabb kormany a mai magyar kormany utan. A Neilspruit stadium 1.4 billioba kerult az eredeti 0.85 billio helyett ugy, hogy a kornyezo lakok ki lettek semmizve, ut es kozmu nem epult. Mi lett a kozel 0.5 billio Rand-dal? Senki nem tudja es senki nem firtatja!
A ket fiatal nem ismeri Africa tortenelmet, geography-jat, nemzetkozi hatalmak befojasat, ki mennyit lop ki ebbol az orszagbol a jelenlegi kormany jovahagyasaval.
Meg egy tanacsom lenne!
Ha ez a ket fiatal ilyen exotic-s helyeken szeret utazni, tanulmanyozzak a helyi parazitas es helyi bacteriumos fertozeseket.

a nyugalom megzavarására alkalmas · http://www.youtube.com/watch?v=NBszQFz6buA 2010.07.05. 19:06:04

@Lemba1:

ez nem volt tul biztato ...

a jelenlegi magyar kormanyt maris a vilag legkorruptabjanak jelentjuk ki?
süti beállítások módosítása