Megerkeztunk. Senki sem vart minket a repuloteren, ilyen meg nem fordult elo. Nem tomegekre szamitottunk, csak arra az egyetlen emberre, aki megigerte, hogy kijon ertunk... valami megbeszelese volt, allitolag az elnoki palotaban. Azert szolhatott volna.

A repuloter korulbelul masfeloras autoutra van a fovarostol, Colombotol. Ujabb feloras autout mar egeszen gyonyoru tengerparthoz vezet, homok, palmafak, harminc fok, enyhe, de mar husito szello, versenyt futo, aztan bunyozo sracok, vasuti sin melett csapnal mosdo csalad, elokelo ettermek a turistaknak, buddhistak, hinduk, nehany muszlim es par kereszteny.

Hogy miert eppen Sri Lanka, azt most nincs idonk leirni, de ha egy mondatot kellene irnunk: az egyetlen orszag, amely leszamolt a terrorizmussal. Harminc evbe telt. Feleve lett vege.

Most megyunk egy elefant-arvahazba, aztan az osi kiralyi varosba, Kandybe... Onnan talan tudunk majd jelentkezni.

Addig is, nagyon koszonjuk a rengeteg visszajelzest az izraeli adassal kapcsolatban!

Udv,

Eszter es Andris

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '217136951693260', autoLogAppEvents : true, xfbml : true, version : 'v10.0' }); };
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://onthespot.blog.hu/api/trackback/id/tr441650868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása