HVG: "Miközben a mauritániai nőeszményről forgattunk a hizlalótáborokban, állandóan eszembe jutottak a nyugati divatlapok címlapjai a csontvékony manökenekkel és a sok folyton fogyókúrázó nőismerősöm Európában. Ráadásul mindez elvileg értünk, férfiakért történik mindkét felén a világnak: itt fogynak, ott híznak, de azon sem itt, sem ott nem nagyon gondolkodnak az emberek, hogy mégis miért. A válasz egyik feléért Északnyugat-Afrikáig repültünk, a másik felén meg elgondolkodhatnak a nézők a ma esti film közben, legalábbis ezt reméljük."

Élménybeszámoló és videó a HVG oldalán: http://bit.ly/gANRIf

METROPOL: Reggelire tíz, vacsorára húsz liter frissen fejt zsíros tej, napközben rizs és szárított hús a menü. Arra a kérdésre, hogy Esztert például mennyi idő alatt hízlalnák fel, meglepő válasz érkezik. Négy hónapot kellene itt töltenie és 40 kilót szedne fel, állítják. " Egész nap etetnélek, egyik kondér tejet innád a másik után"- mondja az egyik nő, és marasztalja, mert sajnálja, mert félti, hogy ilyen alakkal sohasem megy férjhez.

Helyszíni riportunk a METROPOL-nak: http://bit.ly/eRR9oN

 

 

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '217136951693260', autoLogAppEvents : true, xfbml : true, version : 'v10.0' }); };
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://onthespot.blog.hu/api/trackback/id/tr562501712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mse358 2011.04.12. 16:28:36

sziasztok!

nagyon érdekesnek találtam a mauritániai riportot (is). Evészavar-testképzavar (kulturális különbségek) témában írom a dolgozatom, ahol szeretném megemlíteni ezt a példát is. Hogyan tudok erre hivatkozni? Mivel ez nem "saját ötlet", természetesen és kötelezően fel kell tüntetni, hogy "honnan szedtem" :) van esetleg egy megjelent forma, ami használhatnék "szakirodalomnak"?
Előre is köszönöm a segítséget!
süti beállítások módosítása