Most indulunk északra, megvan a Geiger-féle sugárzásmérő. Onnan jelentkezünk majd, addig egy tokiói minigaléria:

35 millió ember.

Sok boltban ez fogadta a tokiói vásárlókat.

 A leghiggadtabb társaság, akiket valaha láttunk.

"Csúcsforgalom" vészhelyzetben - Tokió egyik legforgalmasabb kereszteződése, ahol normális esetben moccanni sem lehet.

 A vonatok és a metró iszonyú ritkán járnak, így is spórolnak az árammal + mától háromóránként felváltva áramszünet van a kerületekben.

Az aluljárókban tévéket szereltek fel, hogy az úton lévő tokióiak rögtön értesüljenek mindenről, most épp arról, hogy az atomerőműnél eltűnt egy épület - valószínűleg felrobbant.

Senki sem tudja, mi fog történni.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '217136951693260', autoLogAppEvents : true, xfbml : true, version : 'v10.0' }); };
-->

A bejegyzés trackback címe:

https://onthespot.blog.hu/api/trackback/id/tr172738182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Acid 2011.03.14. 20:45:27

Na, látom, Tokióban is mindenki radioaktivitás mérővel rohangál. Ezért már megérte kimennetek.

Jofiu 2011.03.16. 00:26:08

Nagyon gaz ahogy egyesek kinyilvanitjak a velemenyuket, de ettol fuggetlenul en is azt mondom, hogy ti most ott nagyon nem hianyoztok, kar volt odamenni, pont most, jo dontes, hogy eljottok.
Valami mas erdekesre, kulonlegesre egyebkent kivancsi leszek, csinaljatok tovabb. Csak ne ott ahol epp szerencsetlenseg tortent.
süti beállítások módosítása